dissabte, 13 de novembre del 2010

161 – Aquí no li agradarà llegir el diari?


El programa dels matins de RAC1 (Radio Afiliada a Convergència) hi ha una secció a primera hora del matí, que és diu “Aquí no li agradarà llegir el diari?” on se suposa, que als diaris, hi haurà una notícia o algun titular, que farà posar vermell a algú o alguns, o que posarà en evidència a uns o altres, o que ridiculitzarà o . . . . ves a saber què, En realitat, del que es tracta és de ressaltar una mala notícia per algú.

Avui, la “mala” “notícia”, era fer saber, que Reagrupament, demanarà a les persones associades, que avancin la quota mensual de desembre, per tal de tenir més cèntims i poder fer una campanya electoral plena i satisfactòria.

La gràcia estava en deixar en evidència, que a Reagrupament érem quatre matats i que no tenim re a fer. I potser no, però la gràcia de debò de tot això, i per sort, a RAC1, ho han dit, és que Regarupament, precisament per la seva ideologia, no pot hipotecar-se demanant crèdits que després, s’han de pagar d’una manera o altre.

A mi, que per culpa de la crisi, només soc simpatitzant i no associat, m’agrada saber que Reagrupament es finança com s’han de finançar les organitzacions polítiques, i no fent finançaments estranys, com fan altres formacions polítiques, que utilitzen fundacions i entitats culturals, o altres que després aconsegueixen que miraculosament, els hi perdonin el deute.

Salutacions i independència.

2 comentaris:

Llaudal ha dit...

El señor conde farà l'impossible per obstaculitzar la independència. Ha de fer mèrits davant del seu rei!
El que ells consideren una vergonya és justament un honor per a Reagrupament. Ho diu un de Solidaritat (Camins d'independència: http://blocs.mesvilaweb.cat/Daguer)

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Llaudal, perdona el retard el contestar al teu comentari, però no entro molt al meu blog, i quan ho faig, ho faig amb certa mandra. Si llegeixes el meu proper escrit, ho entendràs.

Gràcies pel teu comentari, i felicitats pels resultats electorals. Pel meu gust són decebedors, ja que m’esperava més vot independentista i menys vot CyU-dependentista. Tal com està els nostre poble, els resultats de SI, són bons, i evidentment, ara els de Reagrupament hem de estar al vostre costat i per la meva banda, així serà.

Salutacions i independència.