dimecres, 26 de març del 2008

41 – Gràcies, Carod-Rovira.


Avui, en Josep Lluís Carod-Rovira, ha anunciat que no es presentarà a la reelecció per presidir ERC. És una decisió que l’honora, ja que és conseqüent amb els mals resultats obtinguts en les darreres eleccions, És segur que molta gent, veurà o voldrà veure en aquesta decisió, segones intencions, però jo prefereixo mirar-m’ho en positiu.

En Carod-Rovira, ha estat, juntament amb totes les persones del seu entorn dins del partit, un magnífic dirigent, que m’ha fet sentir orgullós de ser votant d’ERC durant molts anys. Ningú pot negar la feina feta, de forma que només puc qualificar d’excel·lent. Va agafar el partit en runes, i l’ha portat a molt amunt.

Avui, el Sr. Carod-Rovira ha fet un acte de responsabilitat total. Ha decidit deixar pas a noves visions, noves estratègies, noves formes i noves cares, sense abandonar els compromisos, que ens poden agradar o no, però i són, que es van assumir amb el Govern d’entesa. Avui, el Sr. Carod-Rovira, ha assumit totes les responsabilitats que havia d’assumir. Les responsabilitats amb el partit, i les responsabilitats amb el Govern.

Malgrat que discrepo força amb moltes de les decisions preses en els últims dos anys, no puc fer un altre cosa que donar les gràcies.

Sr. Carod-Rovira, moltes gràcies per tot.

Salutacions i independència.

Reagrupem-nos.