dijous, 5 de març del 2009

107 – 10.000 a Girona.


El proper dissabte, 7 de març, és la data escollida per que la societat civil catalana, faci un toc d’atenció al Parlament europeu a Brussel·les, i en conseqüència a tota la població europea, sobre la reivindicació que molts catalans tenim, sobre el nostre dret a tenir un estat propi, dins d’Europa. Un estat propi dins del món.

Molts d’aquests catalans, no podrem anar a Brussel·les per diferents motius, que cadascú sap el que hi ha a casa seva. Però no anar a Brussel·les, no vol dir no poder donar un cop de mà i de suport a les persones que sí podran anar a aquesta cita tant important, per aconseguir el objectiu que tants anhelem. La internacionalització del “cas català” és fonamental per nosaltres, ja que si reduïm el tema a una negociació amb l’estat espanyol, només aconseguirem donar un cop rera un altre cop contra una paret molt gruixuda, i que dia a dia, es reforça.

Durant el proper dissabte, s’han organitzat tot un seguit de concentracions de suport a la manifestació de Brussel·les. És important que Europa vegi, que som uns quants més dels que van a Brussel·les.

Una d’aquestes concentracions, serà a Girona, a les 11 del matí, davant de l’ajuntament. Jo hi aniré, Animeu-vos-hi. Som-hi i anem-hi.
Salutacions i independència.