dijous, 27 de març del 2008

42 – Cooperació al desenvolupament.


Tot i no tenir edat per ser de les JERC, és de rebut reconèixer la tasca d’aquests joves, i és per això, que us adreço a un acte que han organitzat.

Aquest divendres 28 de març, a les 19:30, a la Casa del poble de Blanes,
les JERC de Blanes organitzem una xerrada col·loqui amb el Director General de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, David Minoves.

Aquesta Xerrada Col·loqui, és fruit de la polèmica organitzada arran de la polèmica que ha iniciat el Partit Democràtic de Blanes (PDB), en voler retirar els ajuts destinats a la Cooperació al Desenvolupament que suposen el 0,7% del pressupost municipal de Blanes.

Des de les JERC de Blanes, creiem aquesta mesura desmesurada i fora de lloc, amb la única intenció de crear una polèmica innecessària en el municipi.

Si una cosa tenim clara, és que els ajuts destinats a la cooperació al desenvolupament, són una iniciativa cada cop més necessària, per aconseguir una igualtat social, i intentar eliminar les diferències Nord-Sud, que actualment són tant presents i afecten el sistema internacional.

http://www.jerc.cat/blanes/actualitat/cooperacio_al_desenvolupament_una_realitat_necessaria_aquest_divendres_xerrada__colloqui_amb_david_minoves

Salutacions i independència.

Reagrupem-nos.