diumenge, 10 de febrer del 2008

31 – En calent i de bon rotllo.


Les ultimes declaracions dels portaveus del PSC i d’EUiA-ICV, recollides al setmanari “Cafè & Llet”, m’han sorprès d’allò més, ja que sembla que amb la renuncia d’en Joan Puig com portaveu d’ERC pugui suposar algun canvi a l’Ajuntament de Blanes. És per això que faig aquest escrit en calent.
Aquestes declaracions demostren que a hores d’ara, cap dels dos, encara han entès el que va passar després de les eleccions municipals a Blanes.
En primer lloc, les declaracions del Sr. Salmerón, afirmant que ara, amb la Contxita, hi ha la possibilitat d’arribar a acords. Dir-li que ara, amb la Contxita, canviaran les formes, però no el contingut, per tant el que no s’ha pogut fer fins ara, difícilment es podrà fer. A més cal recordar, que contactes informals entre ERC i EUiA-ICV, els hi ha hagut sempre, i sempre ens hem trobat amb la mateixa pedra: El PSC.
Sembla que des d’EUiA-ICV, no saben fer res, sense el permís i el vist-i-plau del PSC. Evidentment, des d’ERC, es veu amb molt recel la possibilitat de treballar junts amb el PSC del Sr. Marigó, ja que ja sabem com se les gasta, que quan no et necessita, et llença per la finestra, sense masses miraments. Com sabem que no ho tornarà a fer? De fet, estem segurs, que ho tornaria a fer.
I per la banda del PSC, el Sr. Marigó, també diu que “el tracte amb ERC ara no tindrà distorsions”.
El problema és que mentres ell continuï al front del PSC de Blanes, les distorsions continuen, ja que és ell, l’únic que va distorsionar les coses buscant el impossible i el irrealitzable. I probablement el seu equip també.

Salutacions i independència.

Reagrupem-nos