dijous, 11 de setembre del 2008

74 – Gràcies. Mar.


El dissabte passat, vaig rebre un missatge de la Mar, demanant-me que participés en una iniciativa per tal que els blogs de tall independentista, pengéssim l’estelada durant la Diada d’aquest any.

Aquesta iniciativa, venia per una escalfada després de conèixer unes declaracions del líder de C’s, i evidentment, em vaig afegir a la iniciativa de molt bon grat.

Gràcies a aquest comentari de la Mar, vaig poder descobrir les imatges que des del blog d’aquest partit a Blanes, tenen exposades, i que vaig posar en el meu últim escrit.

Però a més a més d’això, he descobert la il·lusió en estat pur. He pogut veure la força i l’empenta que es pot generar des dels blogs. He comprovat que hi ha gent que no s’ha deixat seduir pel desencís i que malgrat tots el impediments i tots els actes que de tant en tant, desmotiven fins l’extrem, no abandonen.

Aquest dies he pogut viure el fet que l’independentisme no està ferit de mort ni està malalt. Esta viu i ben viu, i només cal saber-lo gestionar per tal que doni els fruits que totes aquestes persones, entre les que m’hi trobo, puguin aconseguir que els seus anhels, es tornin realitat. Com ja he dit algun cop, la independència és possible, avui. Només cal voler-la de veritat, tenir coratge, i oblidar el cinisme, que fa que tantes persones amb sentiments independentistes, es quedin al sofà de casa esperant que els polítics els hi facin la feina (que l’han de fer, però la societat també s’ha de mobilitzar)

Després de la feinada que ha fet la Mar durant tots aquests dies, no n’ha tingut prou, i ha confeccionat un vídeo, que potser tècnicament sigui millorable, però el contingut del mateix és immillorable. En un dia com avui, cal veure’l. Us el recomano. Crec que sincerament, us omplirà d’il·lusió. Senzillament, és un vídeo que ens diu que cal seguir endavant. Que paga la pena fer-ho.

Moltes, moltes, moltes gràcies, Mar.


Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.