dimecres, 13 de febrer del 2008

32 – Decideixo Decidir.


Us poso un e-mail que he rebut, per si algú li pot interessar. Jo no podré, ja que hauré de fer d’interventor.

Sobirania i Progrés conjuntament amb la Plataforma pel Dret de Decidir et conviden a participar en la recollida de signatures del proper diumenge dia 9 de març de 2008 a favor de la convocatòria de Referèndums des de Catalunya.
L’acció de recollida de signatures prevista per al proper 9 de març, dia d’eleccions generals a l’estat espanyol i d’eleccions municipals i cantonals a l’estat francès, s’emmarca en la campanya Decideixo decidir! que promouen ambdues plataformes a fi d’instar els diversos òrgans legislatius dels Països Catalans perquè reclamin als estat respectius la competència de fer referèndums, és a dir consultes populars vinculants.
L’acció del 9M es basa en un kit fàcil de transportar, el KIT9M, que es posa a disposició de qualsevol persona o entitat que vulgui col·laborar.
El KIT9M conté:
* 200 butlletes de recollida de signatures
* 1 senyera per guarnir la taula
* 1 paquet de bolígrafs
* 1 paquet d’adhesius per reforçar la campanya i decorar el KIT9M
* 1 manual d’instruccions amb telèfons de contacte on poder consultar dubtes i rebre assessorament jurídic en cas que sigui necessari.
* 1 argumentari de campanya per donar raó dels objectius a qui ho demani.
I, finalment, 100 mocadors vermells estampats amb el logo de la campanya Dd!, que es venen a 2 euros cada un, i que serveix per finançar el KIT9M i altres despeses de la campanya.
Per a col·laborar només cal que ens enviïs un correu a mailto:coordinacio@sobiraniaiprogres.cat?subject=Participaci%F3%209-m indicant el teu nom complet, un telèfon mòbil, el municipi i el barri o districte en els que resideixes; si ja tens una proposta d'espai on col·locar taula, també pots donar-nos l'adreça.
És important que en el mateix missatge ens indiquis: "autoritzo a Sobirania i Progrés a posar-me en contacte amb altres col·laboradors/es del meu municipi", per tal que puguem fer els grups de voluntaris.
Si pertanys a alguna entitat, associació o grup que voleu organitzar més d'una taula, fes-ho saber, si et plau. Posteriorment, a mitjans de febrer, rebràs una resposta nostra indicant-te el nom i el contacte de la persona responsable de la coordinació al teu municipi, perquè t'hi adrecis i t'informi de les passes a seguir.
Gràcies per la teva col·laboració!

La veritat es que no se ben bé com es finança això. Per tant, abans de fer res, aclariu aquest punt molt bé.

Salutacions i Independència.

Reagrupem-nos.