dissabte, 17 de novembre del 2012

189 – Les pràctiques mafioses dels dependentistes o la fractura(?) social.


Ara que sembla, i nomes sembla (de moment) que CiU s'ha tret la son de les orelles i per fi es posarà a treballar per l'alliberament nacional, polític, cultural i econòmic del nostre país, començaran a sentir-se mil i una estupideses, en forma de discurs de la por, utilitzant totes les males arts que om sigui capaç d'imaginar amb la voluntat d'evitar la nostre alliberament, incloent les tècniques mafioses.

En aquest sentit, denuncio que em sento amenaçat cada cop que un dependentista, fa veure que es trenca les vestidures, i ens alerta de la més que segura fractura social que es produirà un cop haguem aconseguit la independència.

Què es trencarà la cohesió social? Però que diu? Si la cohesió social ja està trencada des de fa 300 anys!!!!!! Jo no estic còmode en l'actual estatus de dependència a Espanya.  O que es pensen? Que els “rojos-separatistas” estem de conya? El fet que els que ens sentim catalans i només catalans, ens portem bé i que, no anem fent el vàndal pels carrers del nostre país, no vol dir que estiguem còmodes. Vol dir que som democràtics, i respectuosos amb aquesta democràcia (que sabem tirànica)

Així doncs, en cas d'aconseguir la independència, què volen dir amb que es trencarà la cohesió social? Què els dependentistes no se sentiran còmodes, i començaran a fer el vàndal pels carrers del nostre país? M'estan amenaçant? Això és una tècnica mafiosa, en tota regle, miri com es miri.

Els dependentistes són uns mafiosos, per emprar aquestes tècniques, però espero que siguin uns mentiders, ja que si finalment, en cas que el nostre país s'alliberi, els dependnetistes, s'hauran d'aguantar, de la mateixa manera que ens hem aguantat nosaltres durant 300 anys. Bé de la mateixa manera no, ja que a diferencia seva, els independentistes no imposarem la nacionalitat a ningú, cosa que ells si fan actualment, ja que no ens deixen manifestar i exercir la nostra nacionalitat real. Jo ara, em veig sotmès a la seva voluntat i a la seva tirania, ja que repeteixo, m'obliguen ser “español” (encara que no hi sigui) i en el cas d'una Catalunya independent, mai a ningú se li obligarà a acceptar la nacionalitat catalana, i molt menys a renunciar a la nacionalitat espanyola. En una España “unida” nomes cap una identitat. La seva. En una Catalunya independent, tothom podrà escollir quina nacionalitat vol, i fins i tot, per part nostra, si vol les dues, no hi haurà cap problema. Tot i això, que ells imposen i nosaltres donem llibertat d'elecció, segons ells, el nacionalisme català és una cosa equiparable als nazis. Algú hauria d'ensenyar a aquestes persones que el nazisme era una cosa que imposava (com els nacionalistes espanyols fan i com nosaltres no farem) però sobretot, que el nazisme és una cosa força seriosa com per dir-ĺa i nomenar-la tan frívolament com fan ells.

Salutacions, independència (lo de la justícia social, desprès del fracàs social de l'última vaga general, sembla que al poble l'importa una collonada aquesta justícia social, així doncs, oblidem-nos de la justícia social. A prendre pel cul la justícia social)