dilluns, 26 de gener de 2009

102 – Calma.


Tenia pensada una gran parrafada, però finalment, he decidit anar al gra, i no fa falta escriure un text massa llarg. El fet, és que des de fa cosa de dos o tres anys, m’he involucrat amb moltes coses, i finalment, he descobert, que el que va començar amb il·lusió, m’estava perjudicant la salut amb episodis d’insomni. Així doncs, he decidit prendrem les coses amb més calma, i això vol dir que deixaré passar més temps entre escrit i escrit, o que deixaré de presentar-me voluntari per fer coses. Això no vol dir que em desentengui de les coses per les que m’he esforçat durant aquests anys, simplement ho faré amb més calma, i si algú em necessita o pensa que puc ser útil en alguna cosa, ja sap on trobar-me, que intentaré col·laborar en tot el que pugui.

Necessito un període per mi, i per reflexionar sobre les meves prioritats, i a on he de dirigir les meves accions.

Salutacions i independència.

3 comentaris:

Maxi ha dit...

Hola Josep.

Aquest es un dels "mals" de la gent que ens intentem involucrar en temes d'activitat i participació col.lectiva (i per tant activitats polítiques diverses).

Es bo conèixer els límits, i posar-hi fre abans que acabi amb la salut i la vida personal. Et desitjo que puguis trobar la tranquilitat i la serenitat que busques... i que les teves noves accions siguin profitoses.

Salut i...Revolució

Maxi

Anònim ha dit...

"Anar fent" diuen els pagesos després de generacions d'experiència.
Qüidat.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Gràcies pels bons propòsits. Potser l’escrit en va sortir una mica dramàtic, però em cal mirar al meu voltant, i reflexionar, i sobretot no angoixar-me, si no faig els escrits amb la freqüència que m’agradaria, o sinó puc llegir-vos cada dia.
Salutacions i independència.