diumenge, 9 de novembre del 2008

86 – Renovació del les JERC de Blanes.


Avui s’ha presentat el nou equip de les JERC de Blanes, que renova el seu equip després dels últims tres anys.

La renovació, quan és per iniciativa pròpia, com és el cas de les JERC de Blanes, sempre és bona, i segur que donarà més força a aquest col·lectiu de joves, que tenen la voluntat de fer feina per aconseguir la alliberació dels Països Catalans i la millora de la qualitat de vida dels seus habitants. Joves, que sense oblidar la seva condició de joves, decideixen dedicar part del seu temps a la construcció nacional i a la lluita per portar endavant polítiques d’esquerra que afavoreixin la justícia social.

Sempre he pensat que les JERC, són una bona eina per tal de tenir al futur, una classe política més efectiva. Les JERC, és una escola en pràctiques, que fa que aquest jovent es familiaritzi ben aviat, amb tot un sistema polític força complicat, amb molta burocràcia i molts entrebancs. Amb les JERC, s’aprèn quines són les accions a fer, i quines són les portes que has de picar, per facilitar les polítiques que es volen dur a terme.

Però si el balanç de les JERC, és clarament positiu, també tenen el seu perill, i aquest no és altre que confondre la escola per fer política, amb una escola de polítics, allunyant-los de la realitat quotidiana i portant-los a un món diferent del món sobre qual volen treballar.

Només em resta desitjar sort a aquest nou equip, que espero conèixer poc a poc, i que de ben segur, intentaran fer tot allò que puguin per millorar-nos la vida a tots (feina realment difícil)

Ànims i sort.

Salutacions i independència.