diumenge, 27 d’abril de 2008

50 – Confirmat, el 27 de Maig, en Joan Carretero a Blanes.


Després d’anar darrera d’en Joan Carretero des d’abans del nefast 9M per ERC, per fi s’ha confirmat que en Joan Carretero, candidat a la presidència d’ERC per part del sector renovador Reagrupament.cat. farà un xerrada a Blanes.
És una bona oportunitat per sentir en pròpia veu, el missatge que des de R.Cat volem fer arribar, primer a la militància d’ERC i després a la ciutadania dels Països Catalans.
És una oportunitat per escoltar en veu pròpia el que som i el que no som, on volem anar i on no volem anar. Per sentir el que volem fer i el que no volem fer.
És el moment per que tothom tingui clar que Reagrupament.cat, pensa en el país (els Països Catalans), abans que en el partit, que som d’esquerres.
És el moment per que la militància blanenca, i la militància de les poblacions veïnes, puguin tenir un contacte directe amb un altre manera de veure el partit, que només és un eina per millorar el país, i per tant per millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen.
Tots els rumors, innocents o malintencionats, quedaran destapats, amb les paraules d’en Joan Carretero. Malauradament, estem fent tots els esforços per que la Rut Carandell, candidata a la Secretaria General, selvatenca i amb lligams familiars a Blanes, també pugui dirigir unes paraules a tota la militància que vulgui sentir la alternativa a l’actual direcció, però tots dos tenen una agenda força atapeïda, i serà difícil que ens pugui acompanyar.
L’acte començarà a les 20’30h a la casa del Poble de Blanes, al segon pis, on en Joan Carretero exposarà el missatge del nostre corrent renovador, i després respondrà a totes les preguntes que els assistents li vulguin fer, sense filtres i sense protecció, fins al punt, que pot sorgir espontàniament un debat entre tots, com ja va passar amb la Rut Carandell a Malgrat. En Joan Carretero és així, va de cara i sense amagar-se de res. Sense por a ser políticament incorrecte, però radicalment honest i democràtic. Com anècdota, vaig parlar amb ell després de la xerrada que va fer a Mataró, i li vaig preguntar si volia preguntes preparades. La seva resposta va ser un “NO” contundent. Les seves paraules van ser “que la gent pregunti el que vulgui, i si no volen preguntar alguna cosa és perquè ja la tenen clara, per tant no cal insistir”.
Després de l’acte, s’organitzarà un sopar per qui hi vulgui anar. Encara s’han organitzar els detalls, però el que és segur, és que hi podrà anar qui vulgui. Depenent de les persones que mostrin interès, s’organitzarà d'una manera o d’altre.
La xerrada, evidentment, està orientada directament a la militància, a la qual prego una assistència en massa, per tal de poder decidir el sentit del seu vot sabent exactament el que voten o el que no voten. També pot assistir-hi tothom que ho vulgui, sigui militant o no.
Cal escoltar a tothom, abans de decidir res.

Salutacions i independència.

Reagrupem-nos

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona notícia, Josep. Tens raó que s'ha d'escoltar als 4 candidats perquè del Congrés sortirà l'orientació que emprendrà l'ERC del futur. a mi, per la informació que tinc, en Carretero m'inspira proximitat i feina ben feta. Ens veiem el 27 a la Casa del Poble.

Anònim ha dit...

per favor els que volen mal a esquerra que no vingui a l'acte d'en carretero que seran mal vinguts,

vigileu amb qui monteu actes com el de l'altre dia a arbúcies, com a militant d'esquerra

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Estimat anònim.
No està bé llençar la pedra i amagar la mà.
Si va passar alguna cosa a Arbúcies, ens ho hauries d’explicar.

Per altre banda, és cert que hi ha gent que vol mal a ERC. I també és cert que hi han moltes maneres de fer mal a ERC. Uns fan mal assistint-hi, i uns altres fan mal no assistint-hi.

T’espero el 27 de maig. Segur que ens veurem.

Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.