dilluns, 14 d’abril del 2008

48 – Un cap de setmana reagrupat.


Aquest cap de setmana ha estat un cap de setmana amb dues cites amb el procés de renovació ( o no) d’ERC.
El divendres vaig assistir a la xerrada que va fer la Rut Carandell a Malgrat de mar, a la seu d’ERC. Va ser una xerrada en petit comite (uns 15 militants amb la presencia blanenca de 3 militants mes dos simpatitzants) on es va establir un debat després de la xerrada, on tots vàrem poder dir la nostra. Un cop acabat l’acte, tothom va signar per donar suport a la candidatura encapçalada per en Joan Carretero i la Rut Carandell, tot i que érem pocs els adscrits a Reagrupament.cat.
La “comitiva” blanenca va estar molt ben atesa per part del companys i companyes de Malgrat, als qui vull agrair les seves atencions, les seves aportacions i les seves bones maneres.
Tinc les idees clares i crec saber que és el que li cal fer a ERC durant el procés de renovació (o no) que està passant, però després de sentir i escoltar a la Rut Carandell, les meves posicions es refermen.
La Rut va ser presentada per en Manel Bargalló, que també va dir la seva, i per mi, va dir coses molt interessants. El discurs de la Rut, amb el seu estil i to del tot amigable, és deixa escoltar molt bé i et fa sentir molt a prop seu.
Després d’aquesta xerrada, crec que la Rut, també hauria de venir a la xerrada que estem preparant amb en Joan Carretero a Blanes, probablement el 27 de maig. D’aquesta manera, tota la militància blanenca, i la militància del les poblacions més properes, poden sentir el missatge encoratjador que intentem transmetre des de Reagrupament.cat. Des d’aquí prego la presència de tota la militància al acte que estem preparant, per tal que es pugui fer una idea clara de les nostres posicions i els nostres plantejaments, i poso a la vostra disposició, el full de recollida de signatures per donar suport a la candidatura de Reagrupament.cat. L’actual procés que està fent ERC, és prou important com per ignorar totes les propostes que es presenten per dirigir ERC en els propers anys.
El diumenge, vaig assistir a l’assemblea que va celebrar Reagrupament.cat, per tal d’escollir els candidats d’aquest corrent renovador al proper congrés. La cosa estava cantada i no hi van haver sorpreses, tot i que s’hi ha pogut presentar tothom, sense necessitat de presentar cap quantitat de signatures d’aval. Tot l’acte s’ha desenvolupat amb harmonia i sense crits, però amb la força tranquil·la que té Reagrupament.cat. El missatge de Reagrupament és clar. Esquerra, República, Països Catalans, assemblearisme, participació ciutadana, limitació de mandats, divisió partit/govern, posicions clares, independència.

Salutacions i independència.

Reagrupem-nos.

3 comentaris:

Marc Puig ha dit...

fet, em reservo el 27 de maig, tot i que si pot ser en divendres molt millor , ja que sen un dimarts no asseguro la presència, tot i que m'agradaria anar , igual que anirè a tots els actes que es fagin a Blanes

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

RCat, la millor alternativa, però ara cal aconseguir les signatures!

Anònim ha dit...

com a militant del PRC,us dono suport, no puc signar però endavant.