dilluns, 26 de gener de 2009

102 – Calma.


Tenia pensada una gran parrafada, però finalment, he decidit anar al gra, i no fa falta escriure un text massa llarg. El fet, és que des de fa cosa de dos o tres anys, m’he involucrat amb moltes coses, i finalment, he descobert, que el que va començar amb il·lusió, m’estava perjudicant la salut amb episodis d’insomni. Així doncs, he decidit prendrem les coses amb més calma, i això vol dir que deixaré passar més temps entre escrit i escrit, o que deixaré de presentar-me voluntari per fer coses. Això no vol dir que em desentengui de les coses per les que m’he esforçat durant aquests anys, simplement ho faré amb més calma, i si algú em necessita o pensa que puc ser útil en alguna cosa, ja sap on trobar-me, que intentaré col·laborar en tot el que pugui.

Necessito un període per mi, i per reflexionar sobre les meves prioritats, i a on he de dirigir les meves accions.

Salutacions i independència.

3 comentaris:

Maxi ha dit...

Hola Josep.

Aquest es un dels "mals" de la gent que ens intentem involucrar en temes d'activitat i participació col.lectiva (i per tant activitats polítiques diverses).

Es bo conèixer els límits, i posar-hi fre abans que acabi amb la salut i la vida personal. Et desitjo que puguis trobar la tranquilitat i la serenitat que busques... i que les teves noves accions siguin profitoses.

Salut i...Revolució

Maxi

Joan Grau ha dit...

"Anar fent" diuen els pagesos després de generacions d'experiència.
Qüidat.

Josep Cabana ha dit...

Gràcies pels bons propòsits. Potser l’escrit en va sortir una mica dramàtic, però em cal mirar al meu voltant, i reflexionar, i sobretot no angoixar-me, si no faig els escrits amb la freqüència que m’agradaria, o sinó puc llegir-vos cada dia.
Salutacions i independència.