dilluns, 5 d’agost del 2013

193 - Per despit o per tossuderia





El passat 30 de juliol, en el ple de l'ajuntament de Blanes, es van tractar temes molts importants però avui en parlaré d'un que no és important, però significatiu.

Mentre es parlava sobre el canvi de tarifes del pàrquing soterrat dels Passeig Cortils i Vieta (el passeig de Mar) el Sr. Joan Salmeron va aprofitar per fuetejar a ERC, des del meu punt de vista, d'una manera totalment gratuïta. I aquesta gratuïtat només pot indicar mania persecutòria.

El Sr. Salmeron va esgrimir que actual “problema” de l'ajuntament amb SABA venia “d'ERC i els seus 50 punts per pactar amb la dreta blanenca”.

D'entrada, i sense entrar en si té raó o no, un gest molt poc elegant per part del Sr. Salmeron, fer això amb qui no es pot defensar.

Però posats a dir, el que no pot fer el Sr. Salmenron (tenint en compte que jo no soc ningú per dir el que pot fer i no pot fer ningú) i molt menys en nom ICV-EUiA, és fer coses per despit o per tossuderia. Per despit va votar en contra de l'hora gratuïta del pàrquing, ja que no va perdre la oportunitat de fer aquesta fuetejada, com si encara tingués clavat a la planta del peu una espina molt dolorosa. Fa l'efecte que hi va votar en contra, només perquè era “un dels 50 punts d'ERC, que va pactar amb la dreta blanenca”. De fet, només el seu grup no veu que aquesta mesura ha estat un èxit (un altre cosa és, que no s'hagi negociat gens bé) I per tossuderia no ho ha votat ara. Em sap greu donar-li la raó al Sr. Marigó, però si el Sr. Salmeron li diu al Sr. Marigó “presenteu el que presenteu, votarem en contra” resulta evident que això no és una raó de pes. És una petita “pataleta”. De la mateixa manera que no és una raó de pes treure ara lo dels 50 punts d'ERC.

Jo que estic a favor de l'hora gratuïta, tinc arguments per rebatre aquesta gratuïtat, com pot ser que això no ajuda a fomentar l'us del transport públic, o que en cap cas beneficia al comerç de passeig del centre de la vila, ja que aquesta hora gratuïta serveix per fer una visita ràpida al centre i marxar.

Em sap greu, que enlloc de dedicar-se exclusivament al que s'ha de dedicar, es dediqués a la batussa barata i innecessària contra una força política amb la que té més punts de trobada que no pas de enfrontament, i sobretot que ho fes, des d'una posició avantatjosa.

Salutacions, independència i justícia social.