dimecres, 8 d’agost del 2007

5 - El benefici del dubte.







El passat dilluns, 6 d’agost de 2007, des d’ERC de Blanes, es va fer una roda de premsa, per tal de fer una anàlisi dels primers 50 dies del nou govern municipal de Blanes.
Durant aquesta roda de premsa, a mes a mes de valorar aquest dies, es va fer la presentació d’una campanya, per tal de fer saber als ciutadans de Blanes, una de les aportacions d’ERC a la governabilitat de la ciutat.
La campanya no busca res mes que deixar clar als ciutadans de Blanes la feina positiva que pot fer i fa ERC de Blanes, des de l’oposició.
Concretament, el que es fa saber, es que l’establiment des de el proper 1 de setembre, d’una hora gratuïta al pàrking del Passeig de Mar de tots els vehicles que paguen el seu impost de circulació a Blanes, es una proposta feta des d’ERC.
Aquesta proposta la portava ERC en el seu programa electoral de les passades eleccions municipals, i només la portava ERC.
La dinàmica quotidiana de la vida dels ciutadans de Blanes, com els de qualsevol municipi, fa que, i sense cap mala intenció per part de ningú, totes i cada una de les noves mesures que es prenen en una població, hagin estat una idea del govern del moment en que aquestes mesures en fan publiques.
ERC, de sempre i donades les seves poques influencies als mitjans de comunicació, ha optat per una formula de donar a conèixer als ciutadans, la feina que fa, i que aquesta, no es vegi apropiada pel govern actual.
El titulars de dos diaris de referència sobre aquest tema, El Punt
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2507711 i El diari de Girona
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=2775&pIdSeccion=3&pIdNoticia=213185 no son precisament l’exemple a seguir alhora de fer una bona feina.
Si bé no es pot dir, que la noticia per ella mateixa, es tractada amb un mínim de cura i sense faltar a la veritat, els titulars de la noticia, si que estan fets d’una manera que podria pensar-se que hi ha mala fe, i que el que es pretén es enganyar als seus lectors, donant a entendre, que ERC no es el veritable i únic impulsor d’aquesta mesura, que facilitarà a tots els ciutadans de Blanes, les gestions administratives o de tipus privat, que s’han de fer al centre de la vila.
Quan es diu que un s’apropia o que es penja medalles, es vol fer entendre, que en realitat el mèrit no es d’ell. Si considerem aquestes apreciacions com certes, aquests titulars si que falten a la veritat.
Un acaba preguntant-se perquè passen aquestes coses, i la veritat, costa no pensar malament. Això si, tothom sempre té el benefici del dubte, fins que no es demostri el contrari.

Salutacions i independència.