diumenge, 10 de febrer de 2008

31 – En calent i de bon rotllo.


Les ultimes declaracions dels portaveus del PSC i d’EUiA-ICV, recollides al setmanari “Cafè & Llet”, m’han sorprès d’allò més, ja que sembla que amb la renuncia d’en Joan Puig com portaveu d’ERC pugui suposar algun canvi a l’Ajuntament de Blanes. És per això que faig aquest escrit en calent.
Aquestes declaracions demostren que a hores d’ara, cap dels dos, encara han entès el que va passar després de les eleccions municipals a Blanes.
En primer lloc, les declaracions del Sr. Salmerón, afirmant que ara, amb la Contxita, hi ha la possibilitat d’arribar a acords. Dir-li que ara, amb la Contxita, canviaran les formes, però no el contingut, per tant el que no s’ha pogut fer fins ara, difícilment es podrà fer. A més cal recordar, que contactes informals entre ERC i EUiA-ICV, els hi ha hagut sempre, i sempre ens hem trobat amb la mateixa pedra: El PSC.
Sembla que des d’EUiA-ICV, no saben fer res, sense el permís i el vist-i-plau del PSC. Evidentment, des d’ERC, es veu amb molt recel la possibilitat de treballar junts amb el PSC del Sr. Marigó, ja que ja sabem com se les gasta, que quan no et necessita, et llença per la finestra, sense masses miraments. Com sabem que no ho tornarà a fer? De fet, estem segurs, que ho tornaria a fer.
I per la banda del PSC, el Sr. Marigó, també diu que “el tracte amb ERC ara no tindrà distorsions”.
El problema és que mentres ell continuï al front del PSC de Blanes, les distorsions continuen, ja que és ell, l’únic que va distorsionar les coses buscant el impossible i el irrealitzable. I probablement el seu equip també.

Salutacions i independència.

Reagrupem-nos

2 comentaris:

Maxi ha dit...

Hola Josep.

Per desgràcia continuo sense adsl, però en ocasions com aquesta que tinc temps (actualment cosa mooolt dificil) i un joc des de on conectar-me, intento estar al dia de l'opinió política dels blocaires de Blanes.

Josep.., no comencem a atacar per molt en calent que estiguis al fer l'escrit. Puig, i això dones fe tu mateix un escrit anterior, sempre a sigut una persona que genera opinió, i des de el respecte cap a la teva organització.., per a mi en la seva última etapa no llenys positiva. Em semble que si no voleu acceptar la ma estesa de ICV-EUiA per parlar de qüestions que afecten a la nostre vila... bé, que no quede dit per nosaltres que no ho intentem.

Salutacions.

Josep Cabana ha dit...

Hola Maxi.
Quina alegria tornar-te a veure, o millor dit, a llegir-te.
Estic impacient per que tornis a tenir ADSL i enfrontar-nos, que es força enriquidor.
Tinc un escrit preparat per això de l’ADSL, però he d’esperar el moment oportú.

Referent al tema. Evidentment que ERC accepta la mà de EUiA-ICV. Però la vostra, i només la vostra.
Fa temps que intentem apropar-nos a vosaltres, i jo particularment, friso el moment que això sigui una realitat, però mentres la vostra mà, no sigui un altre cosa que la prolongació del braç del PSC, ens ho poseu difícil.

Fins aviat (espero)

Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.